Drůbeží maso - Mirpa sro

Mirpa
Košík
Odhlášení
Řeznictví
Přejít na obsah

Drůbeží maso

Maso-uzeniny > Maso > Drůbeží maso
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Drůbeží maso
Drůbeží maso

Maso drůbeže je řazeno mezi „bílé maso“ a některé druhy jsou právem považovány za nízkoenergetické a lehce stravitelné. V porovnání s masem jatečných zvířat, nazývaným také „červeným masem“, má drůbeží maso ve svalovině méně vaziva, a proto je jemně vláknité, křehké a lehce stravitelné.

Drůbeží označujeme všechny domácí ptáky, jejichž maso se uplatňuje ve výživě člověka. Je lehce stravitelné, zejména mladé. Vhodné pro dietní stravování. Čerstvou drůbež skladujeme až 7 dní při teplotě 1°- 3°C a vlhkosti 70-75%. Mraženou drůbež při teplotě – 18 až – 22 °C. Vždy se řídíme etiketou na výrobku. Rozmraženou drůbež již nikdy nezmrazujeme.

Složení:
  • Bílkoviny 15 – 22 %
  • Vysoký obsah podkožního tuku
  • Významný podíl ML – Fe, P, Ca, K
  • V – A, skupiny B


Drůbeží maso
Drůbeží maso
Grilované kuře

Na objednání Vám připravíme  grilované kuře.
obchod@mirpa.cz
778 50 50 40

info
Po - pá  9:00 - 16:00

MIRPA s.r.o.    Velké Pavlovice
Návrat na obsah